Peugeot lease zakelijk

Hé ondernemer. Op zoek naar een zakelijke auto voor jouw bedrijf en privéritten? Dan is financial lease de uitkomst voor jouw volgende auto.

 

  • Scherpe lease deals op alle auto’s van Peugeot;
  • Belastingvoordelen als renteaftrek, btw teruggaaf en afschrijving;
  • Heel veel vrijheden met onbeperkte kilometers en auto bestickering. 

Ga je voor een Peugeot bedrijfswagen of personenauto? Bij FinancialLease.nl ben je altijd aan het juiste adres. De belastingvoordelen van Peugeot lease zijn met de zakelijke leasevorm van financial lease veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld private lease of operational lease. 

Voordelen van Peugeot zakelijk leasen

De fiscale voordelen van Peugeot lease voor de zakelijke markt is veel groter dan voor het kopen van een auto of het operationeel leasen. Private lease is voor ondernemers vaak een duur en onhandig alternatief. Wat nadelig kan zijn? Dat het onderhoud en verzekeringen niet zijn inbegrepen. Echter mag je zelf bepalen waar je deze zaken onderbrengt, én hoeveel kilometers je wel of niet rijdt. Iedere maand betaal je een vast leasebedrag tot de financiering is afbetaalt. Hierdoor houd je zelf overzichtelijk alle kosten in de hand. Kleine lettertjes? Niet bij FinancialLease.nl. 

Aanbod Peugeot lease zakelijk

Peugeot bedrijfsauto leasen? Kies voor de ruime Peugeot Boxer of de compacte Bipper. Een volledig elektrische bedrijfsbus leasen is ook een optie! Dan heb je de keuze uit een duurzame Peugeot e-Expert of de e-Partner bestelbus. Dankzij de nieuwe Subsidieregeling Elektrische Bedrijfsauto’s bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen en de milieu-investeringsaftrek, profiteer je van nóg meer fiscaal voordeel!

Ook voor zakelijke personenauto’s is Peugeot lease een uitstekende optie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwste Peugeot 3008 of de altijd populaire Peugeot 208. Ook deze nieuwe auto’s zijn verkrijgbaar als elektrische lease. Heb je de nieuwe e-2008 EV al gezien? Deze grote SUV is volledig elektrisch en ideaal voor zowel zakelijk als privé gebruik. 

Een Peugeot leasen als zzp’er?

Werk jij als zzp’er en heb je een auto nodig die je ook privé mag gebruiken? Dan kun je kiezen voor financial lease. Of je nu kleine projecten vanuit huis levert, of grote projecten in de bouw oppakt, een auto komt altijd goed van pas.

Middels de zakelijke leasevorm van financial lease mag je ook zoveel privéritten rijden als je zelf wil, zonder meerprijs. Wanneer de Peugeot lease auto op naam van jouw bedrijf of privé persoon staat, profiteer je van veel belastingvoordelen! Ook bestaat er geen kilometerbeperking, dus mag je wanneer je wil en zo vaak als je wil op vakantie naar het buitenland. 

Ook startende zzp’ers kunnen een zakelijke Peugeot lease aanvragen via FinancialLease.nl. De lease experts begrijpen dat je als pas gestarte zzp’er nog geen jaarcijfers kunt laten zien. De bank doet daarom vaak een persoonlijke kredietcheck. Wanneer dat in orde is, en met een kleine aanbetaling voor een reëel object, kun je ook als startende zzp’er een auto financial leasen. 

Is financial lease voor jou?

Peugeot lease voor ondernemers is mogelijk middels financial lease. Deze leasevorm geschikt voor alle ondernemers in Nederland met een KVK-nummer. Bekijk het ruime aanbod Peugeot lease op de website van Financial Lease en vind de business lease die bij jouw onderneming past.Op zoek naar een andere Franse auto? Bekijk dan het aanbod Renault Clio lease auto’s.

Gerelateerde berichten