De iPhone voor ondernemers? Wellicht deze twee…

Als ondernemer zijnde heb je al genoeg aan je hoofd. Daarnaast moet je als ondernemer risico’s nemen in het leven. Hier horen ook financiële risico’s bij. Daarom wil je graag kunnen besparen bepaalde punten zodat de grotere financiële klappen minder hard uitvallen. Hier biedt een refurbished iPhone een mooie uitkomst. Hoe dit zit en waarom, lees je in dit artikel.

Wat is refurbished überhaupt? 

Refurbished: het klinkt misschien wat raar. Eigenlijk is betekent het gewoon ‘reviseren’ of ‘renoveren’. Het zijn toestellen die een eerder leven hebben gehad en volledig naar technische nieuwstaat worden gebracht. En afhankelijk van welke gradatie refurbished je neemt, zijn ze soms niet eens van nieuw te onderscheiden. Doordat er geen R&D kosten bijkomen en er ook geen nieuwe materialen nodig zijn, blijven de kosten laag en dus ook de uiteindelijke prijs. Hierdoor is refurbished een zeer aantrekkelijke financiële keuze.

Nog meer voordelen voor refurbished?

Naast het feit dat refurbished vele malen voordeliger is, is het ook een milieubewuste keuze. Hoe dat zit? Nou, zoals gezegd worden er minder nieuwe materialen gebruikt voor de productie van een refurbished iPhone. Omdat er minder nieuwe materialen worden gebruikt, hoeft er ook minder gegraven te worden. Dit zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en dus ook een bijdrage aan een schoner milieu.

Oké, refurbished. Welke moet ik nemen?

Welke refurbished iPhone moet je kiezen? Dat hangt af van je voorkeuren. Ben je op zoek naar een iPhone in een klein formaat met een krachtige processor? Dan is de iPhone SE 2020 refurbished een zeer interessante keuze. Dit toestel heeft een 4,7 inch formaat en beschikt over de krachtige A13 chip. Hiermee heb je kracht en snelheid in een handzaam formaat. Ben je meer op zoek naar een iPhone met een moderner design en een iets groter scherm? Dan is wellicht de iPhone X zeer interessant. Dit toestel heeft een groter 5,8 inch OLED-beeldscherm, waardoor films en series er schitterend uitzien. Dit toestel heeft daarentegen wel een oudere processor. Je kan de iPhone X refurbished kopen tegen een zeer voordelige prijs.

Waar moet ik op letten bij refurbished?

De refurbished iPhones is het altijd noodzaak om te controleren of de webshop waar je ze koopt beschikt over een degelijk keurmerk. Hiervoor is het keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Wanneer je een refurbished iPhone bij een partij zonder keurmerk koopt, is de kans groter dat je met defecten komt te zitten. Daarnaast bieden bedrijven met een keurmerk Refurbished meer zekerheid, omdat ze minimaal twee jaar garantie bieden voor hun producten. Dat is al ruim een jaar meer dan Apple zelf. Kortom, er zijn eigenlijk bijna geen redenen meer waarom je geen refurbished iPhone zou aanschaffen.

Gerelateerde berichten