Drie manieren om hoger in Google te komen

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Als bedrijf wil je graag hoog in deze zoekresultaten verschijnen, omdat klanten je zo makkelijker kunnen vinden. Er zijn verschillende diensten die je helpen om te stijgen in Google. In deze blog benoemen we er drie!

Zoekmachine optimalisatie

Er zijn talloze factoren die Google meeneemt om te besluiten hoe hoog jouw webpagina in de zoekresultaten komt. Aan de ene kant maakt dit het lastig, maar het feit dat deze factoren er zijn, betekent ook dat je hierop kunt inspringen. Met zoekmachine optimalisatie pas jij je website dusdanig aan, dat deze aan zo veel mogelijk factoren voldoet. Hierbij kun je denken aan zoekwoordengebruik, maar ook aan technische factoren zoals laadsnelheid en de aanwezigheid van bepaalde plug-ins. 

In principe is zoekmachine optimalisatie gratis, maar om hierin echt succes te boeken kun je ervoor kiezen om dit te investeren. Een marketing agency als Traffic Today heeft de juiste ervaring in huis om jou boven in de zoekresultaten te krijgen. Het overwegen waard dus!

Zoekmachine adverteren

Bij zoekmachine optimalisatie hoef je niet te betalen, maar is er ook geen garantie voor een hoge positie. Bij zoekmachine adverteren is het precies tegenovergesteld: hier betaal je, maar weet je ook zeker dat je bovenaan de resultaten van Google komt te staan. Hierbij moet wel worden gezegd dat dit als advertentie is. Met verschillende biedstrategieën wordt bepaald wanneer jouw advertentie wordt laten zien. Net als bij zoekmachine optimalisatie is het wel belangrijk dat jij op de juiste zoekwoorden adverteert, zodat je het maximale resultaat uit je marketingbudget haalt.

Linkbuilding

Google vindt het belangrijk dat ze niet lukrake pagina’s hoog hebben staan. Je zult een manier moeten vinden om waarde voor je website te creëren. Een manier om dit te doen is door linkbuilding. Hiermee laat je andere websites naar jouw website linken. Google merkt dit en concludeert vervolgens dat jouw website waarde kan bijdragen aan de zoekopdracht van een zoeker. Dit is op meerdere manieren te realiseren: zo kun je linkbuildingblogs schrijven, maar kun je ook op je eigen website ervoor zorgen dat je bezoekers laat door klikken. Hierdoor creëer je ook waarde!

Traffic Today

Deze online marketing werkzaamheden zijn zelf uit te voeren, maar de kans is groot dat jij niet de juiste kennis in huis hebt om dit succesvol te doen. Door deze werkzaamheden uit te besteden bij Traffic Today, kies je voor een enthousiast team die beschikt over de juiste kennis en ervaring om deze diensten gericht in te zetten. Neem eens een kijkje op hun website en beoordeel zelf! 

Gerelateerde berichten