Tweedehands kantoormeubilair? Een waardevolle investering!

Gaat jouw kantoor uitbreiden, willen jullie het interieur vernieuwen of gaan jullie binnenkort verhuizen? Tweedehands kantoormeubelen gebruiken biedt vele voordelen waar je wellicht nog nooit over nagedacht had. Het heeft niet alleen grote voordelen voor jouw organisatie, je helpt ook het milieu en daardoor de wereld met de aanschaf van tweedehands kantoormeubilair. In dit blogartikel vertellen we je alles over de vele voordelen die het aanschaffen van een tweedehands interieur biedt. Hebben we jouw nieuwsgierigheid getriggerd? Lees dan snel verder. 

Enorm prijsverschil

Het zal je misschien niet verbazen maar wel verrassen als je je daadwerkelijk verdiept in de prijsverschillen tussen een nieuw interieur en een tweedehands interieur. De verschillen in prijzen zijn namelijk enorm. Het aanschaffen van een tweedehands kantoorinterieur kan gemakkelijk de helft van de kosten schelen. De spullen die je koopt bij een tweedehands verkoper zijn vaak niet of nauwelijks gebruikt. Dit komt doordat de leverancier de spullen inkoopt van bedrijven die failliet zijn gegaan, of worden restpartijen opgekocht. De artikelen zijn dan nog in perfecte staat en komen in een grote hoeveelheid. Zo is het zelfs mogelijk om een hele afdeling of een heel pand helemaal in dezelfde stijl in te richten. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de look and feel van de meubels en het interieur. 

Steentje bijdragen aan het milieu 

Het kopen van een tweedehands interieur is niet alleen goedkoper, het is ook duurzaam. Deze spullen zijn al geproduceerd en zullen anders naar het vuil gaan terwijl ze nog helemaal in goede staat zijn. Overconsumptie en overproductie zijn grote boosdoeners als we het hebben over een duurzamere planeet. Het aanschaffen van een tweedehands interieur zorgt ervoor dat er veel minder afval is en daarnaast is het voor jouw organisatie ook nog eens een stuk voordeliger. Wanneer je het bij de juiste partij koopt kun je er ook 100% op vertrouwen dat elk individueel meubelstuk van top tot teen gecontroleerd is. 

De juiste leverancier

Wil je zekerheid dat jouw tweedehands interieur er van top tot teen helemaal goed uitziet en je er eigenlijk niet aan af kunt zien dat de artikelen niet spiksplinternieuw uit de winkel komen? Ga dan op zoek naar een goede tweedehands leverancier. Hier wordt al het meubilair nauwlettend geïnspecteerd, gereinigd en eventueel zelfs opnieuw gestoffeerd. Alle meubels worden gecheckt op volledigheid, veiligheid en kwaliteit zodat jij en je medewerkers genieten van top meubilair. Bij www.multiratio.nl kun je er ook voor kiezen om refurbished meubilair aan te schaffen. Deze meubels worden volledig gestoffeerd zodat ze helemaal als nieuw zijn. Op deze manier heb jij zelf ook meer te zeggen over de uitstraling die jouw nieuwe interieur krijgt. Kies bijvoorbeeld zelf een stof uit of plaats nieuwe werkbladen op een oud onderstel. Zelfs wanneer je een deel opnieuw gebruikt is het al beter dan volledig nieuwe meubelen aanschaffen. Duurzaam en van goede kwaliteit, dat is precies wat je vandaag de dag wilt. 

Gerelateerde berichten